Amore betekent liefde

Samen zorgen voor een liefdevol afscheid van uw dierbare overledene

banner

Ervaringen


Ervaring toevoegen

Blij dat ik voor Amore Uitvaartverzorging heb gekozen, vanaf het eerste moment met Marly voelde het vertrouwd, geen vraag was teveel. In Oktober heeft Marly mij geholpen en bijgestaan met het afscheid nemen van mijn vrouw, voorafgaand hadden wij samen ( mijn vrouw en ik ) de wens om in een kleine besloten kring in een mooie huiselijke rouwkamer afscheid te kunnen nemen gevonden bij Amore. Ik wil Marly bedanken op de wijze die voor mij en mijn kinderen een rustgevend gevoel heeft gegeven waar wij nog lang op terug kunnen kijken op een zeer fijn afscheid van iemand die ons zeer dierbaar was.

Zaterdag 30 december 2023
Jan van de Weijer

Hoewel ik niet meer in Asten woon, koos ik -voor en na het overlijden van mijn man voor deze uitvaart verzorging. Vanaf het voorgesprek met Sandra en de begeleiding na het overlijden, door Sandra en Marly heb zowel ik als mijn kinderen ons heel vertrouwd gevoeld. We kijken er samen met een warm gevoel op terug. Alle stappen die met ons samen namen maken de verwerking nu enigszins lichter. Dank zij jullie konden wij de uitvaart de vorm geven die wij voor ogen hadden.  

Respectvol en integer: dat zijn de woorden die wij gebruiken als wij jullie manier van werken omschrijven. Dank.

Brigit Marthein en Brechtje (Potter) Philipsen

Dinsdag 12 december 2023
Brigit Philipsen-Boumans

Lieve Dames van Amore,

Net dat beetje extra maakte voor ons het verschil. Het paste perfect bij de manier waarop we afscheid wilden nemen van Dominiek. Dat is niet vanzelfsprekend, heel heel erg bedankt voor jullie goede zorgen.

Zondag 19 november 2023
Doranne Bakens

Heel erg blij dat wij voor jullie hebben gekozen bij het afscheid van mam.  Sandra en Marly, jullie hebben ons op een onbeschrijfelijke manier bijgestaan en ons door deze hecktische maar zeker ook emotionele tijd heen geholpen. Jullie dachten in alles mee en gaven ons alle ruimte daarin.

We hebben mede dankzij jullie een mooi afscheid gehad waar wij met een warm gevoel op terug kijken.

We kunnen jullie hier niet genoeg voor bedanken.   

Donderdag 22 juni 2023
Petra Verberne

Op 11 mei overleed mam, we werden ineens een voor ons nog onbekende wereld getrokken. 
Maar gelukkig waren daar Marley en Sandra, die de wensen van ons mam en ons om konden zetten naar de perfecte locatie, een liefdevol afscheid en ons bij de hand namen in dit moeilijke proces. 
Het was ondanks het grote verdriet fijn om deze dames te hebben, die meedachten, mee leefde en ontzettend lief zijn. 
In deze eerste zwarte week waren zij ons lichtpuntje. 

Zaterdag 10 juni 2023
Kim

In juni 2022 hebben Sandra en Marly ons geholpen  met t afscheid van mijn schoonvader.  Mooie huiselijke rouwkamer, waar je naar toe kunt wanneer je wilt. Dat is een pluspunt. En wij hadden een bepaalde wens omdat t in een hele kleine setting werd gehouden t afscheid, en ook daar wordt super in mee gedacht. Er kan heel veel! Dus dames bedankt voor t mooie afscheid, in de styl zoals mijn schoonvader was.

Lieve groet, Fam Meeuwis 

Dinsdag 10 januari 2023
Fam Meeuwis

Marly, Jose en Maria,

Wij willen jullie hartelijk bedanken wat jullie hebben gedaan voor ons na het overlijden van onze (schoon)broer en oom. Jullie stonden altijd voor ons klaar, het bedenken van de teksten, de foto's, de powerpoint, niets was teveel, jullie dachten overal aan. Een luisterend oor, een knipoog of een hand op je schouder, jullie waren er ECHT voor ons. Jullie zijn echt toppers in jullie vak en daarvoor zijn wij jullie eeuwig dankbaar.

Liefs van ons Allemaal.

Vrijdag 30 september 2022
Fam Nijssen Neerkant

Onze dankbaarheid is enorm groot voor hoe Sandra en Marly ons hebben bijgestaan na het overlijden van “ons Pap”. 
Vooral Sandra was onze rots, zij nam ons, in deze emotionele tijd, aan de hand en begeleide ons bij alles wat geregeld moest worden voor de uitvaart.
Precies zoals ons pap het had gewenst (en al had doorgesproken met Sandra) is alles verlopen. 
Sandra kwam elke dag even bij ons binnen en beantwoorde dan onze vragen of vertelde ons wat we die dag moesten regelen. Ze stond dag en nacht klaar en beantwoorde binnen No time onze appjes. Beide dames regelden het afscheid tot in de puntjes. Vooral de tijd en de rust die uitgaat van de dames is enorm prettig. Dat geeft zo n gevoel van steun. 

Wij raden iedereen uitvaartzorg Amore aan die afscheid moet nemen van een geliefde. Het zijn twee toppers in hun vak!! 

Zondag 10 april 2022
Yvonne vd Tillaart

Bij mijn vader en moeder heeft Amore ons zo fijn geholpen om alles tot een mooi afscheid te maken. Aan alles wat mogelijk is tijdens de dienst en vele dingen wat we als wensen hadden maken Sandra en Marly mogelijk. Bij het overlijden van mijn lieve man hebben we wederom danzij hun een onvergetelijke dienst en afscheid gehad waar vele mensen nog lang over napraten. 
Alles vanuit het hart en met veel passie en geduld staan zij voor je klaar. Ook de tijd en het begeleiden van kleine kinderen rondom een verlies vergeet ons kleinkind niet...ze roept nog steeds Sandra en Marly.

Onze dank is groot aan alle mensen die bij Amore aanwezig waren bij ons verlies van onze lieverd.

Xxx liefs ons allen

Vrijdag 21 januari 2022
Angela Verdeuzeldonk

Wauw, wat zijn wij blij dat wij Amore hebben gekozen als uitvaartondernemer. Wij zijn voornamelijk geholpen door Marly en wat waren wij tevreden. Iedere dag kwam ze even langs en stap voor stap regelden we alles voor een mooie uitvaart. Alles konden we vragen en als we het nog niet meteen snapten legde ze het rustig nog een keer uit. Wij hebben een hele mooie uitvaart gehad van mijn vrouw en (schoon) moeder.

Bedankt Marly en Sandra voor de goede zorgen. 

Woensdag 06 oktober 2021
Fam. Van Kol

Marly, José en Sandra, bedankt voor de goede zorgen.

Jullie weten tijdens een droevige periode een goede ondersteuning te bieden, we hebben dit als zeer prettig ervaren. Er gingen tijdens de rouwperiode veel dingen langs ons heen, jullie zorgden ervoor dat niets vergeten werd en alles keurig is verlopen. Vooral de mogelijkheid om ons pap thuis op te kunnen baren, op een baar en in een wade, heeft ons goed gedaan. Ook persoonlijk zijn jullie spontane dames, dat gaf dan ook een fijne sfeer.

Woensdag 01 september 2021
Fam. van Pelt

In de periode na het overlijden van mijn vrouw / ons mam, heeft Amore ons gezin goede en persoonlijke support gegeven bij het plannen en organiseren van haar afscheid. Amore heeft goed en creatief meegedacht en problemen omgezet in oplossingen. Geen vraag was te gek en geen tijdstip te raar. De rouwkamer met 24/7 toegang vonden wij echt een pluspunt. Hier hebben wij én onze naaste familie echt op ónze manier afscheid kunnen nemen. Ook uitvaarten begeleiden is een business, maar niet één keer hebben wij gevoel gehad dat we één van meerdere klanten waren, Sandra en Marly waren er steeds voor ons en mede door hun hulp kijken we terug op een trieste maar mooie week die afgesloten werd met een dienst waar we met trots en warme herinneringen aan terugdenken en zullen blijven denken.

Dinsdag 15 juni 2021
Fam van der Heijden

In November 2020 heeft Sandra ons begeleid bij het regelen van het afscheid van ons pap. Sandra heeft ons op een onbeschrijfelijke manier bijgestaan en heeft ons door de hectische, emotionele tijd heen geholpen. Ze dacht in alles mee, gaf ons alle ruimte en alles was bespreekbaar. Niets was te gek, zelfs bij de beslissingen die we op het laatste moment bedachten dacht ze mee en zorgde ze ervoor dat deze alsnog meegenomen konden worden. Ze heeft er daardoor voor gezorgd dat we een intiem, persoonlijk en vooral toch ook een mooi afscheid voor ons pap hebben gehad, we kijken er ondanks het verdriet met een warm gevoel naar terug. 

We kunnen haar hier niet genoeg voor bedanken. 

Vrijdag 16 april 2021
Familie Hoebergen

Afgelopen vrijdag heeft Amore ervoor gezorgd dat wij een hele mooie Live-stream kregen te zien.  Het was zo indrukwekkend. Zo mooi in elkaar gezet. Vooral in deze zware tijd hebben wij toch een mooie herinnering aan onze dierbaren gekregen . 

Zondag 28 maart 2021
Carin Slegers

Vanaf het eerste moment dat Sandra bij ons binnenkwam, voelde het vertrouwd. Sandra heeft ons enorm veel geholpen bij het verzorgen van het afscheid van onze man en vader. Ze waarborgt dat we geen overhaaste beslissingen maken, laat iedereen in zijn waarde, vindt alles bespreekbaar en niets is (te) gek. We zijn haar, net als de andere dames van Amore, enorm dankbaar voor de persoonlijke begeleiding hebben gehad. Hierdoor kunnen wij nog lang terug kijken op een zeer mooi en warm afscheid van iemand die ons zeer dierbaar is.

Zaterdag 13 februari 2021
Familie Heijligers

Marly heeft een moeilijk afscheid van ons pap een hele warme gloed en mooie kleuren gegeven. We hadden geen betere begeleiding kunnen wensen. Heel waardevol.

Vrijdag 04 september 2020
Familie Jan Bakker

De begeleiding door Marly en Sandra bij het overlijden van onze zoon en broer was fantastisch. In zo'n moeilijke tijd moeten er allerlei keuzes gemaakt worden om tot een mooi afscheid te komen. Zorgvuldig en met alle warmte waren zij er steeds voor ons om te helpen om de juiste keuzes te maken. Aanvoelend wat wij belangrijk vonden en suggesties / ideeën gevend om vorm te geven aan een prachtig afscheid van onze zoon. Onze oprechte waardering voor de wijze hoe zij dit hebben gedaan. Het afscheid op de natuurbegraafplaats op Landgoed Hoeve Ruth heeft mede door hen geleid tot een indrukwekkend gebeuren waar iedereen vol van was. 

Zondag 12 juli 2020
Familie van Os

Ondanks de moeilijke omstandigheden rondom de corona situatie, hebben we dankzij Amore een waardig afscheid aan Opa kunnen geven. Super begeleiding, vooral omdat je door alle emoties in eerste instantie denkt dat niets mogelijk is, maar dat is wel zo! Dat heeft Sandra ons laten zien en daar zijn we haar heel dankbaar voor! ❤

Vrijdag 15 mei 2020
Kristel Giebelen

Mede door de fijne en persoonlijke begeleiding van de dames van Amore, was de uitvaart van mijn moeder in deze Corona tijd heel mooi verzorgt.

De steun die ik van hun heb gehad was geweldig, wij kijken terug op een mooi afscheid. Onze dank daarvoor.

Vrijdag 15 mei 2020
Corine Swinkels-Bayer

De persoonlijke en fijne begeleiding. Waar alles mogelijk is. 

Heel fijne ervaring in zo een moeilijke tijd..

 

Donderdag 14 mei 2020
Carla Kolen

Als je een uitvaart moet regelen dan komt er zoveel op je af. Bij Amore geven ze je een duidelijk beeld van hoe het kan en vooral wat jij graag zou willen. Na het overlijden van onze zus was de beslissing al snel op Amore gevallen. Ik ken ze persoonlijk en wist dat ze hart hebben voor het vak en voor alle betrokkenen.

Dankjewel daarvoor.

 

Donderdag 14 mei 2020
Wilma Slegers-Stienen

Mede dankzij jou hebben we een warm gevoel overgehouden aan een verdrietige week.

Lieve groetjes familie Swinkels

Donderdag 14 mei 2020
Familie Swinkels