Amore betekent liefde

Samen zorgen voor een liefdevol afscheid van uw dierbare overledene

banner

Uitvaart

Het overlijden van een geliefde is in het leven onvermijdelijk. Maar als iemand die ons nabij staat komt te overlijden betekent dat niet dat die persoon uit ons leven verdwijnt. De herinneringen, ervaringen en de liefde die gedeeld werd blijft altijd een onderdeel van ons. Als de tijd is gekomen om afscheid te nemen, dan heeft iedereen zijn/ haar eigen ideeën over hoe dit passend aangekleed moet worden.

Iedereen rouwt op een eigen wijze, wij begrijpen dat.

Daarom dat wij ook gekozen hebben voor de naam Amore, liefde, voor onze uitvaartverzorging. Bij Amore proberen we niet het wiel opnieuw uit te vinden, maar wel er een eigen draai aan te geven. Hiermee bedoelen we dat we u alle ruimte willen geven om zelf invulling te geven aan het afscheid van uw geliefde.

Bij ons mag u altijd uitgaan van persoonlijke aandacht, wij vinden dat vanzelfsprekend. Onze dienstverlening begint dan ook met een geheel vrijblijvend gesprek. We nemen de tijd om met u te bespreken wat uw mogelijkheden zijn. We geven u alle kans om zelf invulling te geven aan een afscheid waar wij u ondersteunen naar uw wensen. Dit is mogelijk voor mensen die hun afscheid vast willen leggen voor later maar uiteraard ook voor mensen die ziek zijn. Dan staan wij voor u klaar om samen met u uw wensen omtrent uw uitvaart te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat u een afscheid kunt nemen op een manier die bij uw wensen past.